We investeren
continu in onze
expertise
stiekem zijn we vakidioten!

Team

Marjolein de Wilde – Toegevoegd Gerechtsdeurwaarder

Marjolein studeerde in 1996 af als historica bij de Radboud Universiteit. Later is ze in de deurwaarderij gaan werken; sinds 2007 als kandidaat-gerechtsdeurwaarder. In januari 2011 is ze in dienst getreden bij Groen & De Wilde Gerechtsdeurwaarderspraktijk, waar met name het pure ambtelijke werk en het hoge kennisniveau haar aantrekken. Sinds december 2013 is Marjolein partner geworden. Ze is vijf jaar lid geweest van de Ledenraad van de KBvG, verricht nog veel commissiewerk voor de beroepsorganisatie en is bestuurslid van de Stichting Leerstoel Beslag- en Executierecht. Daarnaast is ze columnist bij de vakbladen “de Gerechtsdeurwaarder” en “BER”. Marjolein heeft zich gespecialiseerd in IE- & bewijs-beslagen en beslagen op levende have, zoals dressuur- spring- en fokpaarden.
Stuur een e-mail
LinkedIn

 

Cees Vroegrijk – Toegevoegd Gerechtsdeurwaarder

Cees is vanaf 1993 onafgebroken werkzaam in de deurwaardersbranche. Hij rondde zijn opleiding Management Economie en Recht aan de HEAO te Breda in 1994 af en vervolgens in 1997 zijn opleiding tot kandidaat-gerechtsdeurwaarder aan het Molengraaff Instituut van de Universiteit Utrecht. Cees is sinds juni 2013 met veel plezier werkzaam bij Groen & De Wilde. Hij vindt zijn passie met name in het uitvoeren van alle voorkomende losse opdrachten, meer in het bijzonder die van de advocatuur en het notariaat en heeft een bijzondere interesse voor bewijsbeslagen.
Stuur een e-mail
LinkedIn

 

Karlijn Verhoeven – Kandidaat-Gerechtsdeurwaarder

In 2014 studeerde Karlijn als jurist af aan de Tilburg University en heeft daarna werkervaring opgedaan bij diverse advocatenkantoren en de Belastingdienst. Ze is sinds februari 2015 in dienst getreden bij Groen & De Wilde als ambtelijk werkvoorbereider waar ze alle voorkomende losse opdrachten heeft behandeld. Sinds 17 juli 2017 is ze beëdigd als kandidaat-gerechtsdeurwaarder en ondersteunt ze als zodanig het team. Karlijns’ interesse gaat bovendien uit naar internationale betekening en kennisgeving.
Stuur een e-mail
LinkedIn

 

Bonny de Groot – Ambtelijk werkvoorbereider

Bonny komt van origine uit het notariaat. Sinds februari 2012 versterkt ze het team van Groen & De Wilde. Haar affiniteit met notariële werkzaamheden is een welkome aanvulling voor haar functie als ambtelijk werkvoorbereider. De dynamiek van de losse-opdrachtenpraktijk en de complexiteit van de werkzaamheden spreken haar met name aan.
Stuur een e-mail
LinkedIn

 

Wilma Stolk – Incassospecialist

Wilma is haar carrière begonnen bij een klein deurwaarderskantoor in Gouda. Daarna is ze bij een notaris in dienst getreden. Bijna vijftien jaar later is ze gelukkig toch weer in de deurwaarderij terechtgekomen. Sinds juni 2011 is Wilma met veel plezier als incassospecialist bij Groen & De Wilde gaan werken. Wilma’s ervaring en kordate wijze van optreden leiden tot menige succesvolle invordering.
Stuur een e-mail
LinkedIn

 

Advocatuur Spoed opdrachten

Onze piketdeurwaarder staat 24/7 voor u paraat! »
Vragenuurtje & workshops

Onze deurwaarders komen graag bij u over de vloer! »
Landelijke dekking

Door samenwerking met onze collegae van Deurwaardersnet »
Services Bedrijven

Onze full-service praktijk staat garant voor maatwerk oplossingen op het gebied van incasso en credit-management. »
U hebt een schuld

Tref hier een regeling en vind antwoord op vragen »
Dossier-online

Inlog mogelijkheid voor klanten om actuele dossierstatus op te vragen »