We zijn goed en snel
in het uitvoeren van
uw ambtshandelingen
en daar zijn we trots op

Vragenuurtje

“Stiekem zijn we vakidioten”, schrijven we op onze website. Dat klopt! De passie voor ons vak zorgt ervoor dat we in ruime mate onze PE-punten (permanente educatie) halen. We roepen ook weleens dat we geen cursussen volgen voor de punten, maar voor de kennis! Dat geldt niet alleen voor onze deurwaarders, maar ook voor de juristen, incassospecialisten en ambtelijke werkvoorbereiders, die met regelmaat interne- en externe trainingen volgen. Verder is Robin al sinds jaar en dag lid van de wetgevingscommissie van de beroepsorganisatie en is Marjolein lid van de ledenraad van de KBvG en bestuurslid van de Stichting Leerstoel Beslag & Executierecht. Beide leveren ook bijdragen aan onderzoeken voor de beroepsorganisatie en aan commissiewerk.

We vinden het volgen van onderwijs en het nastreven van vakinhoudelijke verdieping van belang om voorop te kunnen blijven lopen in het kennisintensieve werk dat we met veel plezier uitvoeren. We vinden het ook belangrijk om die kennis te delen. Natuurlijk wisselen we graag met u van gedachten over de diverse onderwerpen; maar wist u dat het ook mogelijk is om kosteloos een “vragenuurtje” of een training in te plannen?

Voor advocaten is het daarbij zelfs mogelijk om daaraan studiepunten te verbinden. Op deze manier kunnen wij u iets teruggeven voor uw klandizie en daarnaast is het altijd prettig om eens op een andere wijze nader kennis te maken. We merken dat daardoor het contact vaak nog vlotter loopt en de drempel om ons met vragen te bellen weggenomen wordt.

Ziet u zo’n vragenuurtje ook wel zitten? Maak dan een afspraak!

Services Bedrijven

Onze full-service praktijk staat garant voor maatwerk oplossingen op het gebied van incasso en credit-management. »
U hebt een schuld

Tref hier een regeling en vind antwoord op vragen »
Dossier-online

Inlog mogelijkheid voor klanten om actuele dossierstatus op te vragen »
Expertise centrum Nieuws

Laatste branche informatie, ontwikkelingen en overige berichten »
Informatie

Wet- en regelgeving, artikelen, scripties, documenten »
Team

Maak kennis met ons enthousiaste team! »