Heeft u vragen?

0162 46 56 36

Email ons via

[email protected]

Over ons

We investeren continu in onze expertise; stiekem zijn we vakidioten!

Over ons

Als gerechtsdeurwaarders kennen wij de regels van de wet. Wij staan dan ook borg voor vakkennis, kwaliteit en een doortastende benadering van al uw vraagstukken. Niet voor niets gaven wij gastcolleges aan de opleiding tot kandidaat-gerechtsdeurwaarder bij de Hogeschool Utrecht. Bovendien worden wij regelmatig betrokken bij juridisch onderzoek en publicaties. Dit maakt Groen & De Wilde Gerechtsdeurwaarderspraktijk een kantoor waarop u kunt vertrouwen.

Doortastend en Integer
Wist u dat het grootste deel van alle faillissementen veroorzaakt wordt door niet betalende debiteuren? Daar zit geen enkele ondernemer op te wachten. Wij helpen u een dergelijke situatie te voorkomen. Vanuit onze expertise als gerechtsdeurwaarder zijn wij bij uitstek dé specialist om uw incasso te verzorgen. Beleefd en correct, maar wel doortastend en met een eigen, directe aanpak. Bij onze ervaren incassospecialisten kunt u rekenen op resultaat.

Daarnaast beschikken wij over een kwaliteitsrekening en vallen wij onder het wettelijk tuchtrecht dat op gerechtsdeurwaarders van toepassing is. Hierdoor is uw geld bij Groen & De Wilde Gerechtsdeurwaarderspraktijk in veilige handen en bent u gegarandeerd van alle, u toekomende gelden.

Professioneel en Persoonlijk
Bij ons gaan professionaliteit èn persoonlijke benadering hand in hand. Wij houden ons niet op de vlakte, maar verdiepen ons in uw organisatie en vakgebied zodat wij u zo optimaal mogelijk kunnen ondersteunen. Onze lijnen zijn kort en onze communicatie is bij voorkeur informeel. Wij bouwen graag een langdurige relatie met u op, zodat wij u nu en in de toekomst goed kunnen bijstaan.